Locale Altele
Joi, 24 Octombrie 2024
Joi, 24 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Războiul Cristescu – Govor intră în faza de dovezi cu documente
Florin Răchitan  - Luni, 26 Aprilie 2021

În replică la declarațiile fostului președinte PSD Satu Mare, Mircea Govor, care, într-o emisiune de televiziune, l-a făcut ”șmenar”, deputatul PSD Radu Cristescu anunță o serie de dezvăluiri, câte una pe zi, din trecutul fostului lider, cu care se află într-un conflict deschis.

În prima zi a acestui nou război intern din PSD, deputatul prezintă un document prin care Mircea Govor donează două case fiului său, minor la vremea respectivă, cu scopul probabil de a pune la adăpost imobilele de o eventuală confiscare din partea organelor statului care tocmai îl anchetau.

”Fiindcă am văzut că cercetatului penal Mircea Govor îi place să folosească cuvântul "șmenar", îl întreb pe acest prădător îmbătrânit în rele:

Nu e șmen faptul că și-a donat fiului său minor o mare parte din averea vizibilă, taman când marele lup moralist Govor era cercetat penal în dosare vizând manevrele dubioase pe care le-a făcut, manevre duhnind a evaziune fiscală cu alcool?

Îi era mare frica de confiscarea averii moralistului Govor, de asta și-a ascuns-o, de disperare, în curtea băiatului minor!

Înainte de a scuipa spre alții, lupul moralist ar trebui să se uite mai întâi în oglindă!” – scrie deputatul Radu Cristescu într-o postare online.

1838 vizite
Distribuie pe